Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Parasportförbundet - Småland


Sista numret av tidningen!
 

Idrottsskola i Västervik!

(2022-11-18 09:07)
Gillar du Idrott men vet inte vad du skulle vilja göra! Ulf Nilsson på Bowlinghallen Taggen startar en Idrottsskola till Våren. Varför inte hänga på för att kanske hitta en idrott att börja med till hösten. Välkomna!
 
IFK Värnamo, Wärnamo SK och Värnamo Innebandyklubb samarbetar för att ge flera personer med funktionsnedsättning möjlighet att testa olika idrotter!
 
Neuroförbundet i Kronoberg har ordnat kostnadsfri föreläsning kring förskrivning och användandet av manuell rullstol den 3/10.
 
Söndag den 18 sept Välkomna till Tipshallen i Växjö som bygts om för att man ska kunna träna och spela innebandy.
 
Läs och se kanske är du med eller kanske finns något för dig att vara med på! Finns det inte det du söker bara hör av dig så ska jag hjälpa dig rätt. 070-8850490 bara ring!
 
Den 12-13 november är det dags för idrottskonferensen i Växjö där idrottsledare har chans att träffas och inspireras över idrottsgränserna. Anmäl dig till en helg med spännande möten och intressanta föreläsningar!
 
Denna kurs är för dig som har intellektuell funktionsnedsättning, med eller utan en rörelsenedsättning. För Er över 15 år.
 
Alla är välkomna att vara med i Fritidskanalen i Kalmar där man testar olika idrotter samt bjuder in föreningar för att testa nya idrotter!
 
Nu startar Paraidrottsskolan i Oskarshamn den 15 sept med HIS Solkusten som kör Bowling. Det kommer att vara 8 föreningar som erbjuder aktiviteter under hösten/våren.
 
Om Du skulle vilja börja med någon Idrott i Västervik, Häng på vår ParaIdrottsskola som börjar den 6 sept! Bara att ringa till Uffe Nilsson och anmälas sig. Hoppas vi syns!
 
Den 1 sept träffas vi i Jönköping för att träffas och påvisa vad som finns i Jönköpings län för aktiviteter! Välkomna!
 
Para Triathlon Motion den 27 aug med start kl 10.20 400m simning 20 km cykling och 5km löpning/rullning i Rottne.
 
Lördagen den 20 augusti ordnar Smålands Innebandyförbund och Smålands Parasportförbundtillsammans med Craftstadens IBK en försäsongcup i Parainnebandy.
 
Välkomna tillbaka! Nu tar vi nya tag och kör igång med olika aktiviter i Småland och andra aktiviteter vi är inblandade i Kolla in FB Smålands Parasport och Instagram för att se vad som händer.
 

Postadress:
Växjö Handikapp-IF - Parasport
Gunnie Jonsson, Furutåvägen 36 B
35254 Växjö

Kontakt:
Tel: 0723682404
E-post: jonsson.gunni@gmail....

Se all info